Prøveperioder for betalte abonnementer
Lær hvordan du kan få en prøveperiode på Notions betalte abonnementer.
Vi tilbyder prøveperioder på vores Business-abonnement til teams, der er ved at komme i gang med Notion. Nye teams, der tilmelder sig Notion, kan få adgang til prøveperioden for Business-abonnementet ved at oprette et Notion-arbejdsområde.
I 30 dage giver prøveperioden for Business-abonnementet brugere adgang til alle funktioner i Business-abonnementet, hvilket inkluderer:
Notion AI, inklusive AI-mødenotater, Research-tilstand, Notion AI-forbindelser og mere
Bekræftede sider
Private teamområder
SAML SSO
Integrationer
For en omfattende liste over, hvilke funktioner der følger med Business-abonnementet, henvises til vores prisside →
Prøveperioder for Business-abonnementet er kun tilgængelige for teams, der bruger et professionelt domæne og ikke allerede har et Business- eller Enterprise-abonnement. Hvis du bruger et uddannelsesdomæne eller et personligt domæne, vil dit team ikke være berettiget og bliver nødt til at oprette et nyt arbejdsområde ved hjælp af et professionelt domæne for at få adgang til tilbuddet.
Du skal også bruge Notions web- eller desktop-app for at starte prøveperioden.
Du kan opgradere når som helst i løbet af din prøveperiode:
Gå til
Indstillinger→Fakturering.Vælg
Administrer prøveperiode, og vælg derefter at opgradere.
Hvis du endnu ikke har tilføjet betalingsoplysninger, bliver du bedt om at tilføje dem, når du opgraderer.
Du kan annullere din prøveperiode, når som helst. Hvis du annullerer, overføres du til vores Free-abonnement ved udgangen af din prøveperiode. Derudover får du Limited eller ingen adgang til visse funktioner, som kun er tilgængelige på Business-abonnement. Læs mere om, hvad der sker, når du nedgraderer dit abonnement →
Hvis du startede din prøveperiode på Plus-abonnementet og derefter annullerer, vender du straks tilbage til Plus-abonnementet.
Gå til Indstillinger i din sidemenu og vælg Udforsk abonnementer for at annullere din prøveperiode.
Hvis du indtastede dine betalingsoplysninger for at starte din prøveperiode, fornyer vi automatisk dit Business-abonnement ved udgangen af din prøveperiode.
Dette gælder også for prøveperioder, der er startet, mens du var på Plus-abonnementet. Når din prøveperiode slutter, fortsætter dit arbejdsområde automatisk på Business-abonnementet. Du accepterer dette, før din prøveperiode starter, så der er ingen uventede gebyrer. Hvis du ikke ønsker at fortsætte, skal du annullere, før din prøveperiode slutter.
Hvis du ikke indtastede dine betalingsoplysninger for at starte din prøveperiode, bliver du bedt om at bekræfte din opgradering til Business-abonnementet ved udgangen af din prøveperiode.
