Valitse, miten Notion-palvelija pyytää hyväksyntääsi
Notion-palvelija voi muuttaa sisältöä ja käyttää yhdistämiäsi sovelluksia. Käytä hyväksyntäasetuksia päättääksesi, milloin se tarkistaa asian ensin sinulta.
Siirry usein kysyttyihin kysymyksiinNotion-palvelija voi luoda sivuja, päivittää tietokantoja ja toimia yhdistämissäsi sovelluksissa, kuten Slackissa tai Gmailissa. Hyväksyntäasetuksesi määrittää, milloin palvelijasi pysähtyy kysymään sinulta ennen kuin se tekee jotain näistä asioista. Voit valita yhden kolmesta asetuksesta, kun aloitat keskustelun, tai vaihtaa hyväksyntätiloja olemassa olevassa keskustelussa. Uudet keskustelut käyttävät viimeisintä hyväksyntätilaasi, ellet muuta sitä ennen lähettämistä.
Hyväksyntäasetuksen muuttaminen:
Avaa keskustelu Notion-palvelijan kanssa.
Valitse nykyinen hyväksyntäasetuksesi keskustelun yläreunasta.
Valitse haluamasi asetus. Se tulee voimaan heti.
Mukautettujen palvelijoiden hyväksyntäasetukset toimivat eri tavalla. Jokaisella mukautetulla palvelijalla on omat hyväksyntäasetuksensa.
Asetus | Mitä palvelijasi tekee | Paras käyttötarkoitus |
|---|---|---|
Kysy aina | Kysyy sinulta ennen jokaista toimintoa, joka muuttaa sisältöä tai käyttää yhdistettyä sovellusta | Jokaisen muutoksen näkeminen ennen sen tapahtumista |
Tarkista puolestani (oletus) | Toimii itsenäisesti tarkistaakseen toiminnot puolestasi ja kysyy, kun toiminto on mahdollisesti turvaton | Päivittäinen työ, johon sisältyy suurten muutosten tarkistus |
Ohita kaikki hyväksynnät | Suorittaa jokaisen toiminnon kysymättä | Toistuva työ, johon jo luotat, vaikuttamatta arkaluonteiseen sisältöön |
Palvelijasi pyytää hyväksyntääsi ennen jokaista toimintoa, joka muuttaa sisältöä tai käyttää yhdistettyä sovellusta. Mitään ei tapahdu ennen kuin hyväksyt sen. Valitse tämä, kun haluat nähdä jokaisen muutoksen ennen sen tapahtumista tai kun olet vielä totuttelemassa palvelijasi kanssa työskentelyyn.
Esimerkki: Pyydät palvelijaasi siistimään projektisivun. Palvelijasi näyttää sinulle muokkauksen ja odottaa. Sivu pysyy ennallaan, kunnes hyväksyt muutokset.
Palvelijasi saattaa kysyä lupaa ennen muutoksia, kuten:
Sivun luominen tai muokkaaminen.
Tietokannan, näkymän tai ominaisuuden luominen tai muokkaaminen.
Sisällön massamuutokset, kuten kaikkien rivien päivittäminen tietokannassa.
Lähetä tai julkaise jotain yhdistetyn sovelluksen kautta, kuten lähetä sähköposti tai julkaise Slack-viesti.
Vieraile verkkosivustolla.
Lukeminen ei vaadi hyväksyntää. Palvelijasi voi hakea työtilastasi, avata sivuja, jotka ovat jo näkyvissäsi, lukea viimeisimpiä viestejä yhdistetyssä sovelluksessa ja vastata kysymyksiisi kysymättä ensin. Se kysyy lupaa, kun se on aikeissa muuttaa jotain tai toimia Notionin ulkopuolella.
Palvelijasi toimii itsenäisesti. Jos se merkitsee jotain mahdollisesti turvattomaksi, palvelijasi keskeyttää toiminnan ja kysyy sinulta ensin. Valitse tämä, kun haluat palvelijasi jatkavan työtään ilman kehotetta jokaisessa vaiheessa. Muista, että tämä hyväksyntätila perustuu palvelijan omaan arvioon, eikä se välttämättä aina merkitse samoja asioita kuin sinä.
Esimerkki: Pyydät palvelijaasi nimeämään uudelleen ominaisuuden tietokannassa, jossa on 1 000 riviä. Koska muutos koskee jokaista riviä, palvelijasi saattaa kysyä lupaa ennen aloittamista.
Palvelijasi saattaa kysyä lupaa ennen muutoksia, kuten:
Sivujen poistaminen tai sisällön massapoistot.
Sähköpostin lähettäminen tai Slack-viestin julkaiseminen puolestasi.
Tiedostojen tai ympäristömuuttujien tarkasteleminen, jotka saattavat sisältää tunnistetietoja tai tokeneita tietokoneella.
Riippuvuuksien asentaminen tai koontia/testausta koskevien skriptien suorittaminen tietokoneella.
Palvelijasi suorittaa jokaisen toiminnon kysymättä. Näet edelleen keskustelusta, mitä se on tehnyt, mutta et saa kehotetta etukäteen. Valitse tämä toistuviin tehtäviin, joihin jo luotat, kuten vain sinun käyttämäsi tietokannan viikoittaiseen siivoukseen.
Muista, ettei palvelijasi kysy sinulta ennen muutosten tekemistä, edes sellaisten toimintojen kohdalla, joita on vaikea perua, kuten sisällön korvaaminen sivulla tai julkaiseminen yhdistetyn sovelluksen kautta. Käytä tätä asetusta vain, kun tiedät tarkalleen, mitä pyydät.
Lue lisää vaatimuksista ja tavoitettavuudesta alta.
Valintasi koskee työtilaa, jossa määrität sen. Jos käytät Notionia useammassa kuin yhdessä työtilassa, määritä se jokaisessa erikseen.
Voit valita hyväksyntäasetuksen verkossa ja Android-laitteilla. Tämä ei ole käytettävissä iOS-laitteilla.
Notion AI on osa maksullisia Sopimus(tyyppi)jä, joten Sopimus(tyyppi)si määrittää, mitä Notion AI -ominaisuuksia voit käyttää. Lue lisää Notion AI:sta →
Jokaisella mukautetulla palvelijalla on omat hyväksyntäasetuksensa.
Usein kysytyt kysymykset
Koskeeko tämä mukautettuja palvelijoita?
Koskeeko tämä mukautettuja palvelijoita?
Ei. Mukautetun palvelijan pyytää hyväksyntää omien asetustensa perusteella, ja sitä hallinnoivat ne henkilöt, jotka päättävät sen asetuksista.
Lue lisää:
Voiko ylläpitäjä asettaa tämän kaikille?
Voiko ylläpitäjä asettaa tämän kaikille?
Kyllä, ylläpitäjät voivat kytkeä pois päältä mahdollisuuden ohittaa kaikki hyväksynnät kohdassa Asetukset.
Työtilan omistajat hallitsevat edelleen verkkohakua ja sitä, mitä sovelluksia ihmiset voivat yhdistää kohdassa Asetukset → Notion AI.
Voinko muuttaa tätä asetusta kesken keskustelun?
Voinko muuttaa tätä asetusta kesken keskustelun?
Kyllä, voit valita uuden asetuksen ennen lähettämistä Notion-palvelijan kanssa käytävän keskustelun aikana (et kuitenkaan silloin, kun se on suorituksessa). Uusi asetus koskee sitä, mitä palvelijasi tekee seuraavaksi. Se ei kumoa mitään, mitä palvelijasi on jo tehnyt.
Mitä jos hyväksyn jotain vahingossa?
Mitä jos hyväksyn jotain vahingossa?
Pyydä palvelijaasi kumoamaan se. Sivun kohdalla voit myös avata Sivuhistorian ja palata aiempaan versioon. Jos toiminto tapahtui yhdistetyssä sovelluksessa, kuten lähetetty sähköposti tai Slack-viesti, korjaa se kyseisessä sovelluksessa.
